telia pebble

Skill Challenge 2019 - Info for Participants

Taitohaaste-kilpailun säännöt

1. Kilpailun järjestäjä on Assembly Organizing Oy, Elimäenkatu 2, 00510 Helsinki (myöhemmin säännöissä ”järjestäjä”).

2. Näissä säännöissä kerrotaan Telia Esports Seriesin Taitohaaste -kilpailuun osallistumisen ehdoista. Ehdot tulee lukea huolellisesti. Kilpailuun osallistuminen tarkoittaa, että ehdot on hyväksytty.

3. Osallistumisoikeus on kaikilla pelin ikärajavaatimukset täyttävillä luonnollisilla henkilöillä. Kilpailun järjestäjän Assembly Organizing Oy:n, Telia Finland Oyj:n sekä muiden arvonnan tuottamiseen osallistuneiden organisaatioiden työntekijät eivät voi osallistua arvontaan.

4. Kilpailuun osallistuminen: Taitohaastekilpailu järjestetään Telia Esports Seriesin kauden aikana 2.10.-10.11.2019. Kilpailuaikaa on 10.11.2019 klo 24:00 saakka. Taitohaasteeseen voi osallistua pelaamalla Telia Esports Seriesin -taitohaastepeliä, rekisteröitymällä teliaesportsseries.com-sivustolle ja lähettämällä tuloksensa lomakkeella.. Suoritukset palkitaan paremmuusjärjestyksessä. Suoritus tulee olla todennettu videotallenteen avulla. Todentamattomia suorituksia ei voida hyväksyä. Kilpailuun osallistuakseen osallistujan tulee ilmoittaa sähköpostiosoite, jolla hän on rekisteröitynyt teliaesportsseries.com-yhteisöön. 

5. Palkinnot ja niiden toimittaminen voittajille:

Palkintoina jaetaan:

  • sija: Logitech PRO X Gaming -headset + Logitech G512 Carbon -näppäimistö + Logitech G604 -hiiri + Logitech G640 -hiirimatto (ovh. 402,98€)

  • sija: Logitech PRO X Gaming -headset (ovh. 129,00€)

  • sija: Logitech G512 Carbon -näppäimistö (ovh. 129,00€)

  • sija: Logitech G604 -hiiri (ovh. 99,99€)

  • sija: Logitech G640 -hiirimatto (ovh. 44,99€)

Viisi parhaiten sijoittunutta pelaajaa kutsutaan lisäksi GameXpoille Taitohaasteen finaaliin. Finaaliin osallistuu yhteensä kymmenen (10) pelaajaa, joista viisi (5) karsiutuu online-vaiheen kautta ja toiset viisi (5) GameXpoilla järjestettävästä karsinnasta. Kutsun saaneiden pelaajien tulee ilmoittautua finaaliin osallistuvaksi 48 tunnin sisällä kutsun saamisesta. Mikäli GameXpoille kutsuttu pelaaja ei pääse osallistumaan tapahtumaan, hänen tulee ilmoittaa estymisestä viipymättä. Jos pelaaja ei ilmoittaudu 48 tunnin sisällä, kilpailun järjestäjällä on oikeus luovuttaa finaalipaikka järjestyksessä seuraavaksi parhaalle pelaajalle. Tuotepalkinnot eivät mukaudu finaalipaikkojen mukaan.

Kilpailun voittajat julkistetaan maanantaina 18.11.2019.  Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti kilpailuun osallistumisen yhteydessä ilmoitettuun sähköpostiin tai puhelinnumeroon. Osallistumalla kilpailuun osallistuja hyväksyy nämä yhteydenottomuodot. Voittajien pelinimet voidaan julkaista kampanjan aikana teliaesportsseries.com-verkkosivuilla ja Telia Esports Seriesin sosiaalisen median kanavissa. Voittaja toimittaa järjestäjälle tarvittaessa tarkemmat yhteystietonsa palkinnon toimittamista varten. Mikäli voittajaa ei tavoiteta, eli hän ei ole kykeneväinen ilmoittamaan palkinnon vastaanottamisesta kolmenkymmenen (30) päivän kuluessa voittajan julkistuksesta, palkinto luovutetaan järjestyksessä seuraavaksi parhaalle osallistujalle. Järjestäjä kerää ja käsittelee osallistujien antamia yhteystietoja kilpailun suorittamiseksi sekä kilpailun voittajien tavoittamiseksi. Annettuja henkilötietoja ei luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille. Kilpailuajan päätyttyä mahdollisia osallistumisia ei oteta huomioon. Järjestäjä pidättää oikeuden olla palkitsematta osallistujia, jotka eivät täytä kilpailun ehtoja. Palkinnot toimitetaan voittajille postitse. Palkintoja ei vaihdeta rahaksi. Järjestäjä ei vastaa palkinnon toimittamisessa aiheutuneesta mahdollisesta sekaannuksesta, joka johtuu voittajan antaman toimitusosoitteen tai muiden yhteystietojen virheellisyydestä.

6. Järjestäjän vastuu: Assembly Organizing Oy ilmoittaa palkinnot verohallinnolle. Kilpailun voittaja vastaa mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai kilpailuun osallistumiseen liittyvistä kustannuksista. Palkinnon voittaja vapauttaa kilpailun järjestäjän ja yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän kilpailuun osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. Palkinnon voittaja vapauttaa järjestäjän ja yhteistyökumppanit myös kaikesta vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön tai siinä ilmeneviin vikoihin sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää.

7. Sääntöjen hyväksyminen ja muutosoikeus: Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä kilpailun järjestäjään sähköpostitse yhteiso@teliaesportsseries.com. Osallistumalla kilpailuihin ja arvontoihin osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Assembly Organizing Oy pidättää oikeuden sääntömuutoksiin tarpeen vaatiessa ilman eri ilmoitusta.

Tietosuojaseloste

Rekisterinpitäjä on Assembly Organizing Oy, Elimäenkatu 2, 00510 Helsinki. Rekisteriasioita hoitaa Juho Nieminen, juho.nieminen@assembly.org.

Rekisterin tarkoitus on kerätä pelaajien saavuttamia tuloksia TES_Aim-kartassa. Yhteystietoja kerätään, jotta voittajiin voidaan olla yhteydessä kisan päätyttyä.

Tietojen keräämisen perusteena on tulosten esittäminen, varmentaminen, ja voittajien kontaktointi. Kerättäviä tietoja ovat sähköposti, nimimerkki, saavutettu tulos, sekä linkki jonkinlaiseen todisteeseen tuloksesta. Kaikki kerättävät tiedot ovat pakollisia.

Henkilötietoja säilytetään yksi kuukausi sarjan päättymisen jälkeen, 16.12. asti. Julkisia nimimerkki- ja tulostietoja voidaan säilyttää määräämättömästi.

Tiedot kerätään WWW-lomakkeella Webropolsurveys-palveluun.

Voimme luovuttaa tietojasi Telian kanssa samaan konserniin kuuluville yhtiöille sovellettavan lainsäädännön sallimassa laajuudessa. Voimme myös luovuttaa tietojasi Telia Esports Seriesin alihankkijoille, jotka käsittelevät henkilötietoja puolestamme antamamme toimeksiannon perusteella.

Sinulla on oikeus kysyä, mitä tietoja olemme sinusta tallentaneet tällä lomakkeella tai pyytää henkilötietosi poistettavaksi (pois lukien julkiset tiedot). Ota yhteyttä juho.nieminen@assembly.org siitä sähköpostiosoitteesta, jonka lomakkeelle ilmoitit, niin toimitamme tiedot sinulle 14 päivän kuluessa.

Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä Telia Esports Seriesissä on saatavilla osoitteesta: https://www.teliaesportsseries.com/fi/tietosuojalausunto/

Taitohaaste-arvonnan säännöt

Arvonnan järjestäjä

Assembly Organizing Oy, jäljempänä "Assembly" (Assembly Organizing Oy, Sturenkatu 16, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 2245136-3). Arvonta järjestetään yhteistyössä Telia Finland Oyj:n (”Telia”) kanssa.

Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Norjassa, Tanskassa, Ruotsissa, Suomessa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telia-yhtiöiden ja Assemblyn sekä heidän kumppaneidensa henkilökunta (pois lukien vapaaehtoistyöntekijät) perheineen sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa. Myöskään sarjassa mukana olevien organisaatioiden jäsenet tai pelaajat eivät voi osallistua kisaan. 

Osallistumisaika

Arvontaan voi osallistua 4.10.-17.11.2019. Assembly ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

Palkinnot

Palkintoina arvotaan:

1 kpl Lenovo Legion Y27q-20, arvo €549

Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin.

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Arvontaan voi osallistua pelaamalla Telia Esports Seriesin taitohaastetta ja jakamalla oman tuloksen Instagramissa tai Twitterissä kuvana tai videona hästägillä #taitohaaste ja #risetothetop.

Osallistumisaikaa on 17.11.2019 klo 24:00 saakka. Arvonta suoritetaan 18.11.2019. Voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus

Arvonta suoritetaan 18.11.2019. Voitosta ilmoitetaan Telia Esports Series -sivustolla osoitteessa www.teliaesportsseries.com sekä voittajan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli voittaja ei toimita toimitusosoitetta tai osoitetta ei löydy 30 päivän aikana, Assemblyllä ei ole velvollisuutta lähettää palkintoa. Assembly ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta tai osallistuja on antanut väärät osoitetiedot. Assemblyllä ja Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta. Palkinnot toimitetaan 30 päivän kuluessa voitosta Norjassa, Tanskassa, Ruotsissa, Suomessa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa sijaitseviin osoitteisiin.

Verot

Assembly sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

Henkilötietojen käsittely

Henkilötietoja käsitellään Assemblyn tietosuojalausunnon mukaisesti. Tietosuojalausunto on luettavissa osoitteessa teliaesportsseries.com/fi/tietosuojalausunto.

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.
Assembly Organizing Oy
Helsingissä 4.10.2019

Esports Series is brought to you by Telia in association with Assembly

TeliaAssembly