telia pebble

It begins next week – the first season of Telia Esports Series

Thursday, April 18, 2019

asmw 19 ow yleiso

Sarjan CS:GO-pelejä voi seurata Subilta perjantaisin iltayhdeksältä. Lähetykset ovat suoria ja ne löytyvät samaan aikaan myös mtv-palvelusta. Perjantailähetyksen lisäksi mtv-palvelusta voi seurata Telia Esports Seriesiä tiistaisin klo 20, jolloin luvassa on aina kolme ottelua. Ensimmäinen suora pelilähetys tulee Subilta perjantaina 26.4. klo 21.

”E-urheilu loikkaa nyt suuren yleisön saataville. Suomessa esportsin tunnettuus on huimassa nousussa, ja varsinkin ENCEn hopeaan päättynyt menestyskulku kansainvälisessä Major-turnauksessa sai suomalaiset villiintymään. On huikeaa, että voimme juuri nyt tuoda Suomen kovimmat esports-ottelut suoraan perjantain prime timeen”, iloitsee Niklas Segercrantz Telia Finlandin esports-tiimistä.

Osallistu tv-lähetyksiin!

Teliaesportsseriesin verkkosivujen kautta katsojat voivat muun muassa osallistua tv-lähetyksiin. voi tällä kaudella seurata Suomen sarjan etenemistä ja huippuhetkiä, tutkia sarjataulukoita sekä tutustua joukkueisiin ja pelaajiin. Luomalla omat tunnukset käyttäjät voivat myös avata saitilla lootboxeja eli yllätyslaatikoita ja voittaa palkintoja. Lootboxeja voi löytää Subin perjantaisista tv-lähetyksistä sekä teliaesportsseries.comin englanninkielisistä pelistreameista.

”Ja mikä parasta, verkkosivuilla katsojat voivat osallistua tv-lähetykseen lähettämällä chatin kautta studioon kysymyksiä ja kommentteja, joista asiantuntijat poimivat kiinnostavimmat suoraan lähetykseen”, Segercrantz iloitsee.

Suorien tv-lähetysten juontajina intoilevat suositut tubettajat Eeddspeaks ja Jaakko Parkkali. Telia Esports Seriesin tv-lähetysten selostajina toimivat e-urheilupiireissä hyvinkin tunnetut Teemu Hiilinen, Juha Kurppa ja Tomi Rinne.

Tags

CS:GO

Esports Series is brought to you by Telia in association with Assembly

TeliaAssembly