telia pebble

HIFK gaming division surprisingly enters Telia Esports Series with a top coach in tow

Tuesday, February 19, 2019

hREDS Aino “aippa” Lehtimäki ja Lassi “Belaeu” Kallio

Telia Esports Series -e-urheilusarjan CS:GO-pelin neljäs kutsujoukkue paljastui viikon alussa, kun HIFK:n esports-joukkue Helsinki REDS ilmoitti yllättäen lisäävänsä räiskintäpelin omaan lajivalikoimaansa.

”Telia Esports Seriesistä tulee huikea kokonaisuus ja merkittävä esports-sarja ja -tapahtuma Suomessa. Me lähdemme mukaan suurella innolla haastamaan maan kärkijoukkueita. CS:GO on Helsinki REDSille kokonaan uusi peli ja oli tärkeätä saada maan paras ammattilainen Toni ”toNppa” Luhtapuron johtamaan joukkueen rakentamista ja peleihin valmistautumista”, kertoo hREDSin manageri Christer Kasurinen.

Valmentajakseen REDS on tosiaan värvännyt Toni ”toNppa” Luhtapuron, joka toissa vuonna luotsasi HAVUn SM-kultaan.

Telia Esports Series käynnistyy CS:GO:n osalta 26. huhtikuuta ja finaali pelataan livenä 7.6.

Kolme muuta kutsujoukkuetta ovat ENCE, HAVU ja SuperJymy. Lisäksi neljä joukkuetta selviytyy maaliskuussa pelattavien karsintojen kautta taistelemaan 40 000 euron palkintopotista.

”Pelaajillle Telia Esports Series on mahtava mahdollisuus, sillä sarjassa he voivat säännöllisesti pelata ja kehittyä. Tulevaisuudessa pelien kirjo kasvaa, sillä visiossamme Suomi on esportsin kärkimaa ja pelaaminen pohjolan suurin intohimo”, kertoo Niklas Segercrantz Telia Finlandin esports-tiimistä.

Telia Esports Seriesin toinen peli on kännykällä pelattava Arena of Valor. Sen karsinnat alkavat maaliskuussa ja kausi alkaa 27.4. Finaalit pelataan Summer Assemblyssa elokuun alussa.

Tags

CS:GO

Esports Series is brought to you by Telia in association with Assembly

TeliaAssembly